DU ER HER : dk flag
flag
registerELSK DIN EGOING ELCYKEL - REGISTRÉR NU!

Få nyttige og vigtige informationer vedr. din Kildemoes EGOING elcykel direkte på mail. Registrér din  EGOING elcykel her >

Motorer

På Kildemoes EGOING er motoren enten monteret i forhjulet, det kalder vi frontmotor eller ved kranken/pedalerne, det kalder vi centermotor. Der er stor forskel på, hvordan hjælpen ydes fra en frontmotor og en centermotor. Så det skal du være opmærksom på, når du vælger elcykel. Prøv rigtig gerne cykler med begge motortyper, så du får valgt det, der passer til dig. I de følgende afsnit kan du læse lidt mere om de forskellige motortyper inden du aflægger besøg hos din forhandler.

img
img
frontmotor

En frontmotor er på 250 W med et moment på 38 Nm. Motoren er diskret placeret i forhjulet.

Hjælpen starter, når du træder på pedalerne. Når du stopper med at træde i pedalerne, eller når du i hjælpeniveau 3 opnår en fart på 25 km/t, slår motoren fra. Kører du i hjælpeniveau 2 slår motoren fra ved ca. 20 km/t. I hjælpeniveau 1 slår motoren fra ved ca. 15 km/t. Det sker helt automatisk under kørslen ved hjælp af en sensor i kranken.

centermotor

En centermotor er på 250 W med et moment på 80 Nm. Motoren er centralt placeret ved kranken. Denne placering giver en velafbalanceret og stabil cykel.

Motoren giver hjælp op til 25 km/t uanset hvilket hjælpeniveau, du kører i. Hjælpen fra motoren afstemmes efter hvor hårdt, du træder i pedalerne. Så for at komme op på 25 km/t i hjælpeniveau 1 skal der trædes godt til. Når der ikke trædes i pedalerne, stopper motorhjælpen. Det sker automatisk under kørslen ved hjælp af en kranksensor og en hastighedssensor, der registrerer hvor hurtigt, der trædes rundt.

På EGOING med centermotor har vi både komfortcykler og sportscykler. Forskellen mellem de to typer ligger i cyklens programmering. Centermotor i sportsudgaven er programmeret til en lidt mere sporty kørestil - og giver derfor en lidt kraftigere acceleration.

Du skal være opmærksom på, at der der skal bruges lidt flere kræfter for at få hjælp på en elcykel med centermotor, og der er stor forskel på at køre på EGOING med centermotor og EGOING med frontmotor.

img
img
Ekstra plus ved Egoing med centermotor

Et særligt kendetegn ved Kildemoes EGOING med centermotor i forhold til andre cykelmærker med centermotor er, at vi har sat en gearsensor på, der opfanger om man skifter gear – og når man gør det, slår sensoren el-systemet fra for at undgå at beskadige transmissionssystemet. 

INSPIRATIONSFILM

Se filmen og bliv inspireret til et helt nyt og mere ubesværet liv på vejene. Se mere her